Return to site

Gourmante südame hoidmise valem - kuidas see toimib

broken image

Polüfenoolide kasu tervisele - looduslikud bioaktiivsed ühendid

Teaduslikult on tõestatud, et oliiviõli tarbimine tugevdab oluliselt tervisenäitajaid. Näiteks vähendab südame-veresoonkonna haigusi. Oliiviõli ja viljad on rikkalikuks polüfenooli ühendite allikaks, millel on tugevad radikaalide eemaldamise ja põletikuvastased omadused. Polüfenoolid on looduslikud bioaktiivsed ühendid, mis muudavadki oliivipuu saadused nii kasulikuks tervisele. Euroopa Toiduohutusamet (EFSA) on kinnitanud, et igapäevane annus 5 mg oliiviõli polüfenoole kaitseb LDL-osakese oksüdatiivse stressi eest. Tegemist on tõestatud väitega.

Oliiviõlirikas dieet võib südame vananemist aeglustada. Kui saame ise vanemaks, siis saab seda ka meie süda. Näiteks arterid ei pruugi funktsioneerida nii hästi kui varem ning see võib põhjustada mitmeid terviseprobleeme. Hiljutises uuringus avastasid Hispaania teadlased (Cordobas asuva Reina Sofia ülikooli haigla lipiidide ja ateroskleroosi uurimisüksusest), et oliiviõli või muude monoküllastumata rasvade rikas dieet võib parandada eakate inimeste arteriaalset funktsioneerimist.

Oliiviõli kasulikkus tervisele on üks parimaid, erinevaid kasutegureid avastatakse iga päev juurde. Oliiviõli on kindlasti Vahemere dieedi üks nurgakividest, see on oluline tugipunkt maailma kõige kauem elavate kultuuride jaoks. Vahemere dieet, kus tarbitakse palju oliiviõli, puuvilju, köögivilju, teravilju ja kaunvilju, on seotud parema tervise ja pikaealisusega.

Polüfenooli kontsentratsioon sõltub oliivide sordist

Kõik oliivid ja oliiviõlid ei ole polüfenoolide sisalduse poolest ühesugused. Teatud sorti oliivid, mis kasvavad Vahemere piirkonnas, sisaldavad kõrgema kontsentratsiooniga polüfenoole. Kuna tarbijad ei saa ise mõõta polüfenoolide taset oliivides ja oliiviõli toodetes, siis päevane kogus ja saadav kasu tervisele võivad varieeruda.

Päevane kogus

Tasakaalukas Vahemere dieet tähendab igapäevast oliiviõli ja viljade tarbimist vahemikus 30 kuni 50 g/päevas, polüfenooli sisaldusega vahemikus 200 kuni 600 mg/l. See on energiakulu üle 200 Kcal (200 Kcal kuni 500 Kcal), mis on peaaegu 1/9 kuni 1/3 energiast keskmisest päevasest vajadusest.

QH-2™ unikaalne kooslus

Gourmante Vahemere toidulisandid sisaldavad kahe ekstrakti kompleksi QH-2, mida saadakse vahemere Olea europaea oliivipuu viljadest ja lehtedest, mis on looduslikult varustatud polüfenoolidega.

Kompleks on oliivi, oliiviõli ja oliivilehtede looduslike bioaktiivsete polüfenoolide optimaalne standardiseeritud segu, mis kasutab ära sünergistlikku toimet. See sisaldab kõrge aktiivsuse ja efektiivsuse saavutamiseks piisavas vahekorras hüdroksütürosooli, türosooli, oleuropeiini, verbaskossiide ja teisi kontsentratsioone.Tooted on standardiseeritud hüdroksütürosooliga ja tagavad aktiivsustestides kõrge antioksüdantse toime DPPH radikaalide eemaldamise. Seepärast on tootel ka põletikuvastane toime. Toimeainet saadakse keskkonnasõbralike eraldusprotsesside käigus ja see on 100% looduslik.

Vere kolesterooli reguleeritus on seotud hüdroksümetüülglutaarüül-koensüümi A reduktaasi (HMG-CoA reduktaas) aktiivsusega, mis on kolesterooli biosünteesi peamine ensüüm. HMG-CoA reduktaasi pärssiva tugeva hürdoksütürosoolfenoolse ühendi kasutamine on väga efektiivne vere kolesteroolitaseme vähendamisel ja mängib olulist rolli südame-veresoonkonna haiguste ennetamisel, kaitstes tervist mitmel viisil. Sealhulgas pannes “hea kolesterooli” tööle veelgi paremini. Vaata diagrammi, mis näitab QH-2™ kompleksi toimimist.

broken image

Päevane kogus 1 kapsel on soovituslik sissevõtmiseks hommikul koos või ilma söögita. Vaid 1 kapsel päevas:

  • See on sama tervislik kui 2 supilusikatäit kõrge polüfenoolide kontsentratsiooniga Extra Virgin oliiviõli
  • Tagab Sinu päevase polüfenoolide vajaduse
  • Ei sisalda kaloreid
  • On tavapärase suurusega, seda on kerge neelata